Stas PIEHA a deschis SECRETUL! Iată de ce nu povesteşte despre viaţa personală

Distribuie

Cu această ocazie interpretul din Rusia a împărtăşit amintirile din copilăria sa, care l-au făcut să iubească singurătatea şi liniştea sufletească.

Stas Pieha, nepotul artistei emerite din Rusia, Edita Pieha, a povestit de ce alege să nu vorbească despre viaţa sa personală. Încă din copilărie, artistul visa să locuiască departe de civilizaţie, undeva unde persistă mai multă linişte. Stas Pieha este un om destul de închis, cu toate că duce un mod activ de viaţă şi este un utilizator permanent al reţelelor de socializare.

„Nu consider necesar să povestesc detalii despre viaţa mea personală, despre lucrurile plăcute sau neplăcute din viaţa mea. Mai ales că nu e corect să crezi că poţi învăţa din greşelile altora” – a explicat interpretul. Încă de mic copil, Stas Pieha a avut ocazia să călătoreacă foarte mult, asta pentru că copilăria şi-a petrecut-o alături de bunica sa, Edita Pieha. Jurnaliştii de fiecare dată încercau să afle detalii despre renumita familie şi îl ademeneau cu bomboane de tot felul pentru a auzi măcar o noutate. De atunci, artistul a hotărât să ducă un mod de viaţă mai detaşat de presă, chiar dacă acest lucru este complicat.


Distribuie
..