Stas Mihailov şi Ala Pugaciova, vedetele nunţilor moldoveneşti

Distribuie

Cei mai mari artişti din Rusia nici nu bănuiesc faptul că la mii de kilometri, cineva câştigă bani şi admiraţie pe seama popularităţii lor. În timp ce unii intră în pielea lui Stas Mihailov, alţii o parodiază pe Ala Pugaciova sau Maşa Rasputina. Acest gen de artă a prins bine pe la petrecerile moldovenilor, iar actorii se bucură că au agenda plină.

Aşa apare la ceremonii Stas Mihailov de Moldova sau, după numele său scenic, Nicolai Stasov.

Mulţi dintre cei care au avut ocazia, pe la diverse petreceri, să dea ochii cu Nicolai, s-au pripit şi, pentru moment, au crezut că au de a face cu faimosul artist din Rusia.

Nicolae spune că a intrat în rolul lui Stas Mihailov dintr-o pură întâmplare.

„La o nuntă de-a unui prieten am decis să mă amuz. Am îmbrăcat ochelarii, mi-am deschiat nasturii de la cămaşă şi când am început să cânt, toţi s-au sculat în picioare, m-au înconjurat şi la un moment dat chiar m-am emoţionat”, a comunicat show-man, Nicolai Stasov.

Deşi o face pe Stas Mihailov de circa un an, moldoveanul are agenda plină, iar meseria îi aduce nu doar aplauze, ci şi satisfacţie financiară. Un recital susţinut de acesta costă 70 de euro.

Pentru 50 de euro, moldovenii o pot invita la petreceri şi pe diva estradei ruseşti – Ala Pugaciova, ce-i drept, în variantă autohtonă.

Alexia spune că este gata să stea ore în şir în faţa oglinzii, doar pentru a ajunge la marea transformare.

Imaginea Alei Pugaciova este una dintre cele mai complexe, realizate vreodată de Alexia.

„Eu am ales acest personaj nu din prima, aproapte ultimul de fapt, deoarece fiind de multe ori căsătorită precum ea, înţelegeam că am nevoie de curajul ei”, a spus parodista, Alexia.

Aşa se face că şi Alexia, la fel ca şi Alla Pugaciova, a fost căsătorită de cinci ori. Asemănarea dintre cele două a ajuns şi în atenţia televiziunilor ruseşti.

Un alt personaj aproape de sufletul Alexiei este interpreta Maşa Rasputina.

Alexia este artist de parodii de mai bine de 15 ani.

Cine crede că pâinea de parodist este uşoară, se înşeală amarnic. În timp ce unele femei fac imposibilul pentru a slăbi, Alexia, o femeie corpolentă, are grijă să nu dea jos niciun gram. Şi asta, de dragul artei şi a parodiei.

Vezi AICI VIDEO:


Distribuie
..