Stallone își vrea fetele virgine până la 40 de ani. Cum au reacționat acestea

Distribuie

Sylvester Stallone susține că este un tată foarte strict şi că le-a le-a amenințat pe cele trei fiice adolescente ale sale, spunându-le că le interzice să se întâlnească cu bărbaţi înainte de a împlini vârsta de 40 de ani.

Stallone are trei fiice – Sophia, în vârstă de 18 ani, Sistine, în vârstă de 16 ani, şi Scarlet, în vârstă de 13 ani.

„Le-am spus celor trei fiice ale mele că nu au voie să se întâlnească cu bărbaţi până când nu vor împlini 40 de ani, dar acest lucru nu a mers prea bine. Prima dată când un băiat a sunat-o pe Sophia a fost pe vremea când ea avea 14 ani. Am înţeles că nu voi fi un tată permisiv”, a declarat Sylvester Stallone.

„El a spus: «Unde este Sophia?». Iar eu i-am răspuns: «E în Egipt şi va rămâne acolo pentru totdeauna». Toată lumea din casă a început să ţipe la mine”.

Starul în vârstă de 68 de ani spune că fiicele sale nu au ţinut cont de avertismentul său şi că, din acest motiv, s-a implicat într-o „luptă” cu actualul iubit al Sophiei, atunci când l-a întâlnit pentru prima dată.

„Ne-am strâns mâinile, iar eu i-am spus: «Nu e bine, va trebui să înveţi să strângi mai tare de atât, amice». Apoi ne-am implicat într-o luptă de strângere a mâinilor”, a adăugat Stallone.

Din cauza statutului de vedetă al tatălui lor, cele trei fiice ale starului francizei „Rocky” sunt stânjenite atunci când sunt văzute în public alături de el şi insistă ca actorul să nu le ducă la şcoală cu automobilul său.

libertatea.ro


Distribuie
..