Sora lui KIM KARDASHIAN, KENDALL încearcă să şocheze cu orice preţ FOTO

Distribuie

Kendall Jenner este una dintre cele două surori vitrege ale lui Kim Kardashian, dintr-o a doua căsătorie a mamei starletei de reality-show. Adolescenta de 18 ani este la fel de celebră precum doamna Kanye West, în Statele Unite, şi totodată şi un fashion icon. Numai că, bruneta nu ratează nicio ocazie ca să şocheze.

Kendall Jenner are 18 ani, dar se încăpăţânează să arate mult mai matură decât este. Ţinutele sumare par să fie uniforma brunetei, completate de un machiaj dramatic. Cu toate acestea, ea este văzută ca un fashion icon în Statele Unite, unde tinerele de vârsta ei îi împrumută stilul.

Şi, dacă de cele mai multe ori outfit-urile ei sunt apreciate chiar şi de criticii de modă, la cel mai recent eveniment de covor roşu la care a participat, Kendall a cam dat-o în bară. A purtat o rochie lungă, de alb murdar, cu bătută cu pietre pe mâneci, pe piept şi pe poale, dar care avea două tăieturi extrem de adânci. Crăpăturile erau atât de mari încât lui Kendall i se putea vedea zona pelviană şi, la o privire mai atentă se putea observa că vedeta nu purta nici chiloţi.

Sursa:libertatea.ro


Distribuie
..