ȘOCANT! Un superstar de la Hollywood se luptă cu SIDA

Distribuie

Un mare actor din Cetatea Filmului nu vrea să vorbească public despre boala sa de teamă că “fanii îl vor urî”.

Originar din Tinseltown, starul considerat un adevărat „bad boy” la Hollywood a ascuns un mare secret: este HIV pozitiv.

Deși a aflat teribila veste în urmă cu peste doi ani, acesta a decis să nu vorbească despre acest lucru decât cu persoanele care au putut păstra discreția.

În lipsa unui tratament, o persoană infectată cu HIV trăiește maxim 11 ani din momentul contractării virusului respectiv. În acest caz, însă, se pare că boala este ținută sub control cu ajutorul unui tratament puternic.

Cu toate acestea, actorul este cunoscut pentru stilul de viață dezorganizat pe care îl duce, el fiind mare amator de consum de alcool și sex cu prostituate. Mai mult decât atât, acesta ar fi recunoscut în trecut că și-ar fi injectat droguri și s-ar fi tatuat în stare de ebrietate, acțiuni ce cresc riscul îmbolnăvirii cu SIDA.

Se pare că nici măcar vestea bolii nu l-ar fi făcut pe entertainer să renunțe la vechile obiceiuri, el încercând să-și înece amarul în petreceri organizate aproape în fiecare seară.

Potrivit Radaronline, motivul pentru care acesta nu vrea să vorbească public despre boală este acela că nu ar suporta ideea ca fanii să și-l amintească într-un mod urât, influențați de stilul său de viață, ci să rămână în memoria lor pentru realizările profesionale.

În plus, în ultimele luni, acesta ar fi plătit sume enorme în schimbul discreției partenerelor sale sexuale.

libertatea.ro


Distribuie