ŞOCANT! O vedetă îşi oferă virginitatea în schimbul eliberării fetelor răpite

Distribuie

Cântareaţa Adokiye din Nigeria a provocat o furtună pe reţelele de socializare după ce a spus că îşi oferă virginitatea militanţilor islamici din grupul Boko Haram în schimbul sutelor de eleve pe care aceştia le-au răpit.

În aprilie, Nigeria a fost zguduită din temelii de vestea ca 276 de eleve au fost răpite.

În marea majoritate a cazurilor, copiii răpiţi rămân dispăruţi, în ciuda presiunii internaţionale pentru întoarcerea lor in condiţii de siguranţă, inclusiv campania BringBackOurGirls, susţinută de Michelle obama şi David Cameron.

Cântăreaţa de muzică pop, în vârstă de 23 de ani, care este şi ambasador ONU pentru pace, a dus protestul la un alt nivel.

„Este pur şi simplu nedrept. Sunt prea tinere. Aş vrea să pot să mă ofer pe mine în schimb”, a spus Adokiye, notează The Independent. „Au între 12 şi 15 ani, pentru numele lui Dumnezeu. Sunt mai în vârstă şi mai experimentată”, a adăugat aceasta.

Comentariile cântăreţei au primit reacţii amestecate. Unii fani au lăudat-o spunând că este „curajoasă” şi au etichetat-o ca fiind un „erou”, în timp ce alţii au interpretat declaraţiile ei ca fiind o strategie oportunistă de publicitate.

romaniatv.net.


Distribuie
..