ŞOCANT! Este MICĂ, dar părinţii au impus-o să danseze la BARĂ! VIDEO

Distribuie

Emily Moskalenko are 8 ani, este din Ucraina și a reuşit să lase cu gura căscată mii de oameni. Chiar dacă este foarte mică, părinţii au îndemant-o să facă dans la bară.

Vine din Ucraina şi e pregătită să cucerească toată lumea. Mobilitatea sa ieşită din comun o ajută să facă mişcări la care alte persoane nici nu îndrăznesc să viseze.

Frumoasa mulatră care a concurat la „Next Star” face sport de la vârsta de patru ani. Emily nu doar dansează spectaculos, dar are şi o poveste uluitoare de viaţă. Se antrenează la bară de aproape trei ani, iar la doar două luni, medicii i-au spus mamei ei că fetiţa “e prea mobilă şi că va fi invalidă”.

„La două luni medicul mi-a spus că e prea mobilă şi că riscă foarte mult. Dar a început să meargă normal şi să facă şpagatul de foarte mică. Era aruncată în sus şi nu îi era absolut deloc frică”, a mărturisit mama lui Emily.

Micuţa a povestit prezentatorului, Dan Negru, care e situaţia în ţara sa natală, Ucraina.
„Soldaţii merg pe stradă la noi, îi văd adeseori. Le-am scris scrisori militarilor, să se întoarcă vii şi nevătămaţi, iar Ucraina să învingă”, a explicat ea.
„La 8 ani, copiii scriu scroisori către Moş Crăciun, nu către soldaţi”, a comentat Connect-R.
„Am multe medalii şi cupe”, a mai dezvăluit Emily înainte de a executa un dans la bară absolut incredibil.

Doamnelor, domnilor, iată un dans aşa cum nu aţi mai văzut niciodată…


Distribuie
..