ȘOCANT! Această mare actriță a născut fetița unui coleg de breaslă în urma unui viol. Secretul s-a aflat 80 de ani mai târziu

Distribuie

A fost una dintre cele mai frumoase și iubite dive de la Hollywood, dar Loretta Young a plecat pe lumea cealaltă cu un secret întunecat.

În 1935, actrița a jucat într-un film intitulat „Call of the Wild” („Chemarea sălbăticiunii”) împreună cu Clark Gable, în vârstă de 34 de ani și căsătorit la vremea aceea cu cea de-a doua lui soție, Maria Franklin Prentiss Lucas Langham.

Cei doi au devenit apropiați în timpul filmărilor și, la scurt timp după încheierea acestora, Loretta a descoperit că este însărcinată, însă a decis să nu vorbească despre acest lucru. Cu toate că, în cele din urmă, adevărul despre paternitatea fetei sale, Judy, a ieșit la iveală chiar înainte de moartea sa, povestea reală legată de felul în care a fost concepută a fost făcută publică abia acum, de un membru al familiei.

Se pare că Loretta i-ar fi mărturisit finei sale, Linda Lewis, că Clark Gable a violat-o, însă i-a cerut să păstreze secretul întrucât nu voia ca fiica sa să sufere. S-a întâmplat într-un tren cu care actorii se deplasau de la Seattle la Los Angeles. Clark a intrat în compartimentul Lorettei, iar aceasta și-a dat seama că urmează să fie mamă o lună mai târziu.

Ulterior, actrița s-a ascuns într-un apartament din Venice Beach, iar după ce a născut, i-a trimis tatălui fetiței o telegramă prin care i-a transmis următoarele: „FRUMOASĂ, CU OCHII ALBAȘTRI, FETIȚĂ BLONDĂ CARE S-A NĂSCUT LA 8:15, AZI-DIMINEAȚĂ.”

Gable, însă, a decis să o ignore și să nu se implice în viața fetei sale

libertatea.ro


Distribuie
..