ŞOC! Vera Brejneva S-A CĂSĂTORIT în secret cu Constantin Meladze! FOTO

Distribuie

Vera Brejneva şi Constantin Meladze au devenit soţ şi soţie! Această veste a bulversat întreg beumondul, asta pentru că cei doi şi-au ţinut relaţia în secret, chiar dacă în presă au mai apărut zvonuri precum că îi leagă mai mult decât o relaţie profesională.

Ceremonia a avut loc în Forte dei Marmi, o localitate pe coasta toscană, și a fost oficializată personal de către primarul Umberto Buratti. Super.ru a reuşit să i-a legătura telefonică cu primarul care a oficializat căsătoria acestei perechi. Umberto Buratti a mărturisit că şi-a făcut cunoştinţă cu mirele şi mireasa doar cu o zi înainte de oficializarea căsătoriei. Acesta nu cunoştea despre celebritatea celor doi.

Vera Brejneva şi a Constantin Meladze şi-au unit destinele pe 22 octombrie. Cum era de aşteptat celebrarea evenimentului a avut loc în unul din cele mai prestigioase localuri din Italia. Potrivit jurnaliştilor italieni, tânărul cuplu urmează să petreacă luna de miere, în aceiaşi regiune.

Interpreta a postat astăzi pe contul său de Instagram o fotografie în care le dă fanilor de înțeles că nu este gata să vorbească despre acest subiect din viața sa personală. „Fericirea preferă liniștea. I-o doresc fiecăruia” a scris Vera în dreptul imaginii.

Amintim că anul trecut, Konstantin Meladze în vârstă de 52 de ani,  a divorțat după o căsnicie de 19 ani. Brejneva (32 de ani) a divorțat în 2012, ultimul soț al cântăreței a fost omul de afaceri ucrainean Mihail Kiperman.

Photo Credit:iltirreno.gelocal.it


Distribuie
..