ŞOC! Tania Cerga A REFUZAT să mai participe la EUROVISION 2016 alături de Dara şi Natalia Barbu! Iată CINE o va înlocui

Distribuie

Proiectul ,,Elle”, format din interpretele Dara, Natalia Barbu şi Tania Cerga este în imposibilitate de a participa la Eurovision 2016. Totul deoarece Tania, imediat după înscrierea în concurs a anunțat producatorul proiectului (Alla Donțu) despre imposibilitatea absolută de a participa în proiect.

Cu toate acestea, producătorul, Alla Donţu a declarat despre dorinţa de a continua proiectul „Elle” în alt format, din care n-o să mai facă parte Tania Cerga. Totodată Alla Donţu a explicat că trupa formată nu poate să participe în continuare cu piesa cu care s-au înscris în concurs, asta pentru că nimeni nu poate să înlocuiască cea de-a treia voce într-u cât nu se potriveşte  timbral și la nivel energetic acestui trio. În aceste condiţii Alla Donţu a propus să participe cu o nouă piesă şi cu o nouă interpretă, alături de Dara şi Natalia Barbu.

Ea este Ale Blake

„Dragi prieteni …
E o adresare oficiala catre voi și toată PRESA din Republca Moldova.
Printre candidații înscriși la concurs în mod conform se numără și proiectul ,,Elle”, format din interpretele Dara, Natalia Barbu și o a treia prezență care la momentul înscrierii în concurs rămânea sub numele „Incognito”. 
Toate din motiv că inițial din proiect făcea parte Tania Cerga, care imediat după înscrierea în concurs a anunțat producatorul proiectului (Alla Donțu) despre imposibilitatea absolută de a participa în proiect din motive personale. Motivele nu au fost enuntate.
Crearea acestui proiect a solicitat investiții care nu pot fi neglijate: timp, efort intelectual, creativ și financiar. În situația nou creată, din lipsă de timp, eu, Alla Donțu, producatorul proiectului, am reușit doar să elimin din piesă vocea Tanei Cerga și sa depun demmo versiune. Imediat am început căutarea celei de a treia voci de care are nevoie proiectul ca și concept. După mai multe audieri, nu am identificat nici o voce potrivită timbral și la nivel energetic acestui trio. Mai mult, orice altă voce nu se înscrie categoric în armonia, starea și conceptul piesei ”Tare”.Iar lucrurile nu mai sunt în armonie, categoric. 
Refacerea piesei ”Tare”, care e concepută pentru trei voci, este imposibilă și odată cu asta, face dificilă și, de fapt, imposibilă prezența piesei ,,Tare” în ESC 2016. 
În asemenea circumstanțe unica formulă rezonabilă pentru soluționarea problemei apărute și care nu are un precedent, este înclocuirea piesei cu care s-au înscris artistele în concurs, cu o altă piesă, gandită și potrivită formulei existente a proiectului.
În vederea stabilirii compatibilității respectivei formule cu conceptul ESC 2016, am analizat Regulamentul de desfășurare a concursului ESC 2016, constatând că această situație nu este prevăzută expres de Regulament. Or, Regulamentul prescrie doar condițiile și termenele de înscriere primară la concurs, nu și condițiile de înlocuire a unei piese înscrise în mod conform la concurs. 
In speță, proiectul ,,Elle” s-a înscris în concurs, respectând cu strictețe normele impuse de Regulament. Dar în condițiile acestor circumstanțe excepționale, solicităm respectuos Companiei IPNA și Comitetului Organizatoric ESC să ne permită înlocuirea piesei ”Tare” cu piesa ”Extaz”, pentru a oferi proiectului ”Elle” posibilitatea de a rămâne în preselecția națională Eurovision și a concura în condiții egale cu ceilalți participanți înscriși în concurs. ” a scris Alla Donţu.

Vouă cum vi se pare noua piesă? Ar putea să participe anul acesta la Eurovision?


Distribuie
..