ŞOC pentru KEO! Andreea Bălan iubeşte din nou! Iată CINE e norocosul

Distribuie

Andreea Bălan simte din nou fluturi în stomac şi asta datorită faptului că s-a îndrăgostit de un american. După ce presa a zvonit că motivul vizitei sale în America a fost pentru a-şi întâlni noul iubit, Andreea Bălan a oferit recent în cadrul unei emisiuni de televiziune informaţii despre noua sa relaţie.

„Foarte multe persoane au fost alături de mine atunci când îmi era greu… Acum vreau să spun tuturor că sunt foarte fericită şi iubesc din nou”, a declarat Andreea în cadrul show-ului de televiziune.

Se pare că cei doi s-au cunoscut în Barcelona prin intermediul verişoarei Andreei Balan, iar vedeta l-a plăcut imediat. Sentimentul a fost reciproc şi acesta a invitat-o în America pentru a se cunoaşte mai bine, iar Andreea nu doar că a acceptat, dar şi ziua de naştere a sărbătorit-o acolo.

„Verişoara mea a contribuit foarte mult la fericirea mea. Ea m-a invitat la Barcelona şi a venit cu un grup de prieteni. Şi uite asa s-a legat”, a adaugat Andreea.

De asemenea, vedeta a dezvăluit ca noul său iubit a fost puşcas marin timp de 5 ani şi că a fost extrem de curtenitor cu ea în America.

„Îmi place că a fost puşcas marin pentru că este un bărbat curajos”, a mai spus aceasta.

Cât despre distanţa dintre ei, Andreea a afirmat: „Distanţa nu are legătură, îmi place America, îmi place să călătoresc, aşa că este ideal pentru mine. Dacă rămânem împreună atunci cineva o sa vină după cineva cu siguranţă”.

Chiar dacă a declarat că este fericită şi a oferit detalii despre iubitul ei, artista nu a postat până în prezent nicio imagine cu noul iubit pe reţelele de socializare.

Andreea Bălan a trecut printr-o grea încercare în urmă cu două luni, când a pus capăt relaţiei de opt ani pe care o avea cu Keo. Artista a luat această decizie după ce a aflat că Keo avea o relaţie cu o artistă pe nume Misty.

divahair.ro.


Distribuie
..