ŞOC! Angelina Jolie îşi scoate OVARELE! Iată ce a declarat vedeta

Distribuie

La mai bine de un an de când a anunţat că şi-a extirpat sânii pentru că se temea că va face cancer, actriţa Angelina Jolie, 38 de ani, a dezvăluit recent că în curând îşi va extirpa şi ovarele, din acelaşi motiv.

Deşi e speriată de noua intervenţie, diva e sigură că va trece cu bine şi peste această încercare, iar Brad Pitt, partenerul ei de viaţă, şi cei şase copii o încurajează non-stop, scrie libertatea.ro.

Momentul de care- i era cel mai teamă, după dubla mastectomie (n.r. – extirparea sânilor) pe care a suferit-o anul trecut, şi anume extirparea ovarelor, se pare că a sosit pentru una dintre cele mai adorate femei din lume. Angelina Jolie a dezvăluit recent că urmează să se supună histerectomiei în scurt timp, pentru a reduce la minimum riscul apariţiei cancerului ovarian.

Ea a luat hotărârea după ce a aflat că este purtătoarea genei BRCA1, care îi creştea riscul de a dezvolta cancer la sân şi la ovare. Crede că bolile sunt ereditare Medicii au estimat atunci că ar fi existat 87% şanse ca actriţa să sufere de boala din cauza căreia mama ei s-a stins din viaţă la vârsta de 56 de ani.

“Mă simt perfect! Sunt fericită pentru că am luat acea decizie. Am fost o norocoasă pentru că am avut nişte doctori incredibili, iar recuperarea a fost rapidă şi mi-a permis să mă apuc repede de proiectele pe care le aveam”, a declarat vedeta care e la fel de încrezătoare şi în privinţa noii intervenţii chirurgicale.


Distribuie
..