Soţ şi soţie cu acte în regulă! Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit

Distribuie

După îndelungi speculaţii cu privire la data nunţii şi la ceremonia religioasă, se pare că cel mai celebru cuplu al momentului s-a căsătorit weekendul trecut la Los Angeles. Kim Kardashian şi Kanye West au devenit soţ şi soţie în faţa ofiterului de stare civilă.

Cu toate că recepţia lor de nuntă este programată abia pentru data de 24 mai la Paris, iată că starul de reality-show Kim Kardashian şi cântăreţul Kanye West au devenit oficial soţ şi soţie weekendul trecut la Los Angeles. Conform Daily Mail, aceştia au semnat actele în fata unui ofiţer de stare civilă şi au dobândit astfel certificatul de căstorie.

 Căsătoria în faţa legii a fost oficiată în Statele Unite pentru ca legea franceză cerea cuplului să locuiască în Franţa cel puţin 40 de zile înainte de data la care îşi jurau credinţă şi iubire veşnică. Nunta de pe 24 mai de la Paris va fi una cum niciunul dintre cei 200 de invitaţi n-a mai văzut. Kim şi Kanye s-au străduit să-şi transforme nunta în evenimentul anului, astfel încât au închiriat întreg hotelul Trianon Palace Versailles pentru a-şi caza invitaţii. Mai mult, fiecare invitat în parte va primi cadouri de nuntă din partea mirilor. “Goodie bag-ul” va include o stică de şampanie Bolligner ce costă 500 de dolari, produse cosmetice Creme de la Mer în valoare de 200 de dolari, souveniruri handmade cu iniţialele KK gravate cu cristale Swarovski şi vouchere de 250 de dolari la spa-ul hotelului.

ADPM


Distribuie
..