Smiley şi Laura Cosoi, din nou ÎMPREUNĂ? FOTO

Distribuie

La aproape trei ani de la despărţire, Laura Cosoi şi Smiley au dat nas în nas la mall, situaţia fiind cu atât mai stânjenitoare cu cât blonda era însoţită de actualul ei iubit. Povestea a născut multe controverse, iar noi am aflat planurile Laurei.

O seara liniştită la film s-a transformat într-o adevărata furtună pentru Smiley şi Laura Cosoi, cei doi foşti iubiţi care s-au întâlnit pe holurile mall-ului, înainte să intre la cinematograf. S-au salutat şi au schimbat cateva vorbe, asa cum este civilizat, apoi fiecare şi-a văzut de programul său, cu zambetul pe buze, semn că între ei nu mai există sentimente de dragoste. Laura chiar plănuieşte să se căsătorească cu iubitul ei, Cosmin Curticapean, cel care o încălzeşte noaptea de peste doi ani şi jumatate, însă până acum inelul s-a tot lăsat aşteptat. Joi seara, blonda şi-a făcut apariţia la un eveniment monden cu staif şi a oferit interviuri pe banda rulantă. Asta, însă, cu o condiţie: să nu fie întrebată despre întâlnirea de gradul zero din mall, cu Smiley. Laura are o relaţie serioasă cu Cosmin şi nu vrea să mai vorbeasca despre trecut.

Chiar dacă nu s-au logodit până acum, Laura şi Cosmin au vorbit deja şi despre copii şi aşteaptă cu nerabdare momentul în care vor deveni părinţi.

cancan.ro

 


Distribuie