Smiley, GRAV BOLNAV? A băgat spaima în producători și public la «Vocea României». Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor

Distribuie

Smiley a şocat pe toată lumea în momentul în care a cerut să fie oprite filmările pentru noul sezon al emisiunii în care este jurat. S-a simţit rău.

Concerte peste concerte, nopţi albe în studioul de înregistrări, plus o grămadă de filmări, interviuri şi apariţii TV. Toate astea fac parte din programul încărcat al simpaticului Smiley. Cu atâtea pe cap, e şi firesc să clachezi la un moment dat. Doar că pe Smiley l-a lovit fix când nu trebuia: în timpul filmărilor la “Vocea României”, emisiune ce va intra în grila de toamnă a PRO TV. Nu mai departe de săptămâna trecută, pe când filmările pentru audiţiile pe nevăzute erau în toi, unul dintre juraţi a zis “stop joc!”.

Dureri în partea stângă

Loredana, Marius Moga şi Tudor Chirilă nu au înţeles iniţial ce se petrece. Potrivit surselor din public şi din echipa de producţie, Smiley a acuzat dureri puternice în partea stângă. Imediat, bunul lui prieten şi tovarăş de nebunii, Pavel Bartoş, a sărit să îi facă un masaj la mâna stângă, altcineva a adus o pastilă, iar după mai bine de 15 minute de “doftoricit”, timp în care producătorii şi colegii solistului au stat ca pe ace, juratul a redevenit “apt de muncă”. După o aşa sperietură, poate că Smiley ar trebui să se odihnească mai mult, nu de alta, dar nu sunt puţini cei care vor să îl vadă cât mai des şi mai ales sănătos. În plus, o vizită la medic, pentru a afla exact ce-l doare, n-ar fi o idee rea.

Şi Connect-R a avut o cădere

Recent, Connect-R a anulat o serie de concerte sub pretextul şubrezirii sănătăţii. Oficial, artistul a declarat că slăbiciunea lui este cauzată de o anemie severă şi căderi de calciu, dar, neoficial, de vină ar fi fost stresul pe care l-a resimţit în momentul în care fiica lui de un an a fost supusă unor teste pentru stabilirea unui diagnostic aparent îngrijorător. Oricum, artistul, care a avut o perioadă încărcată din punct de vedere concertistic, s-a resimţit fizic şi abia în urmă cu câteva zile a revenit pe scenă.

libertatea.ro


Distribuie
..