Şi vedetele au PROBLEME cu IGIENA

Distribuie

Cele mai mari vedete de la Hollywood ca Brad Pitt, Julia Roberts, Megan Fox, Orlando Bloom şi altele, au recunoscut în diverse interviuri că au probleme de igină.

Deşi apar impecabil pe covorul roşu la cele mai mari evenimente, datorită echipelor care se ocupă de înfăţişarea lor, vedetele se confruntă cu probleme de igienă, conform colegilor de platou sau foştilor angajaţi.

Frumoasa actriţă, Megan Fox, a recunoscut într-un interviu că este o persoană foarte dezordonată. Actriţa spune că îşi aruncă hainele pe jos şi uită să tragă apa la toaletă, de aceea face parte din categoria celor cu care greu poţi locui.

Idolul a milioane de adolescente, Robert Pattinson, a declarat în mai multe interviuri că are un program foarte încărcat şi de aceea nu are timp să se spăle şi să-şi schimbe hainele. Aceeaşi problemă o are şi Orlando Bloom, care nu este tocmai prieten cu duşul şi obişnuieşte să poartă zile la rând aceleaşi haine.

Nici Brad Pitt nu este un fan al duşurilor sau băilor. În timpul filmărilor pentru „Inglorious bastards”, unul dintre colegii de platou a povestit că l-a învăţat pe actor cum să se şteargă cu şerveţelele umede deoarece mirosea insuportabil.

Cântăreaţa Jessica Simpson, deşi are un zâmbet perfect, povesteşte că adesea uită să se spele pe dinţi.

Cameron Diaz şi-a uimit fanii când a declarat că nu mai foloseşte deodoratul de aproape 20 de ani. Actriţa a fost întrebată de ce este surprinsă mereu cu tricouri umede în zona axilei, aceasta a spus că poartă aceleaşi haine câteva zile la rând apoi le arucă.

Sursa: libertatea.ro


Distribuie
..