Și-au arătat FESELE, SÂNII şi SFÂRCURILE în ţinute de INFARCT! Iată cele mai îndrăzneţe! FOTO

Distribuie

Anul 2014 pare că a fost dedicat transparenței și decupajelor în vestimentația feminină de pe covorul roșu. Actrițele, modelele și cântărețele s-au întrecut în apariții cât mai sexy și cât mai îndrăznețe.

Broderie, dantele, paiete, mărgele, starletele de Hollywood s-au întrecut pe covorul roșu în apariții care mai de care mai senzuale și mai revelatoare. Ridicate la rang de ținute glamour, rochiile cu vedere la coapse, fesieri, sâni sau sfârcuri au făcut deliciul publicului tot anul la evenimentele mondene, scrie libertatea.ro.

Alessandra Ambrosio a optat pentru o rochie care să-i arate picioare și spatele, cu un decupaj extrem de sexy în zona lombară și a coapselor.

Rihanna a fost senzația serii când și-a făcut apariția la Gala Designerilor Americani 2014, unde a avut o rochie transparentă din cap până în picioare, prin care se vedeau sânii perfecți și fesele bine tonifiate. De altfel, rochia cântăreaței, semnată Adam Selman, a fost extrem de apreciată de criticii de modă.

Amber Rose, care a devenit mamă in 2013, a fost atracția serii la MTV Music Awards, unde a purtat o ”rochie” făcută doar din lanțuri, lăsând la vedere întreaga anatomie a corpului.

Joanna Krupa, una dintre cele mai iubite vedete ale reality-showului ”The Real Housewives”, a început să poarte rochii tot mai transparente, iar la un eveniment blondina a întors toți ochii cu o ținută neagră, fără spate, prin  care i se puteau vedea sânii siliconați.

Prezentă la cea de-a 42-a ediție a American Music Awards, Bleona Qereti a fost atracția serii. Artista americană a purtat o… rochie-plasă. Accesoriul strălucitor era atât de transparent încât vedetei i se vedea tot.

Actrița americană Keke Palmer a purtat o rochie cu decupaje la premiile BET Awards din 2014, extrem de sexy, cu inserții metalice, semnată Alon Livne.


Distribuie
..