Shakira şi-a adus fiul de opt luni la meciul tatălui său. Vezi cum a fost îmbrăcat micuţul | GALERIE FOTO

Distribuie

Fotbalistul Gerard Pique din FC Barcelona a avut sâmbătă un meci dificil, însă cel mai bun suport l-a avut din partea soţiei sale Shakira şi al fiului său Milan, care a avut o ţinută identică cu cea a tatălui său.

Fundaşul a avut o mai mare responsabilitate în timpul jocului, asta pentru că în tribună se aflau cei mai importanţi suporteri ai fotbalistului, iubita sa Shakira şi fiul lor Milan care are doar opt luni.
Meciul de sâmbătă, dintre Barcelona şi Sevilla, s-a terminat cu 3-2. Catalanii i-au învins pe cei din Sevilla. Astfel că fundaşul Pique nu şi-a dezamăgit fanii şi nici pe soţia sa şi fiul său. 

Shakira a ales să-l susţină pe soţul său, într-un mod special. Şi-a îmbrăcat fiul, asemeni tatălui său. Milan a fost foarte concentrat asupra meciului în care juca Pique şi a stat foarte cuminte în braţele mamei sale. Înainte de meci, Pique a ţinut să se apropie de ei şi să-i sărute.

Cântăreaţa l-a întâlnit pe Gerard Pique în anul 2010, în timpul filmărilor videoclipului „Waka Waka”, iar anul următor, pe 29 martie, cei doi au anunţat oficial că au o relaţie.

 


Distribuie
..