Selena Gomez are un nou iubit. Află cine este acesta

Distribuie

Chiar dacă au existat multe zvonuri despre faptul că Selena Gomez şi Justin Biber ar mai avea o relaţie, sursele apropiate celor doi, infirmă acest lcuru. Se pare că frumoasa cântăreaţă în vârstă de 21 de ani şi-a găsit fericirea alături de un alt bărbat. Vezi cine este acesta.

În urma relaţiei plină de suişuri şi coborâşuri cu Justin Biber, Selena Gomez pare să-şi fi căutat de viaţa ei, atât pe plan profesional cât şi pesonal. Presa americană afirmă faptul că vedeta are o nouă relaţie cu cântăreţul Ed Sheeran.

Se pare că cea care a cuplat-o pe Selena cu Ed, este buna prietenă a interpretei, Taylor Swift, care se afla în turneu cu Sheeran.

New York Daily news, scrie că Selena a fost atrasă de noul ei iubit din motivul că acesta este matur. Dat fiind faptul că imaturitatea a fost unul dintre motivele principale datorită căreia Gomez s-a despărţit de Biber, era logic să fie atrasă de un bărbat care gândeşte şi arată mai matur.

Relaţia dintre Justin Biber şi Selena Gomez a fost multă vreme una dintre preferatele presei americane.  După despărţire, cei doi au mai fost văzuţi de câteva ori împreună, deşi apropiaţii lor continuau să afirme că nu mai au nimic împreună.

Foto: fanpop.com

Ce părere ai despre noul iubit al Selenei?


Distribuie
..