SECRETUL frumuseţii lui Britney Spears și Jennifer Lopez, descoperit

Distribuie

Ce-i drept, e greu s-alegi. Mai ales dintre starurile americane complet obsedate de dietă, sport și stil de viaţă sănătoasă. Fanii au decis, iar câștigătoarele nu sunt o surpriză pentru nimeni.

Jennifer Lopez arată fenomenal la cei 45 de ani împliniți, iar videoclipul piesei “Booty” vorbește de la sine. Posesoarea celui mai hot și NATURAL (atenţie, Nicki și Kim!!) posterior din showbiz a vorbit pentru revista SELF despre cum și-a câștigat de-a lungul timpului încrederea în sine  și cum își menține corpul în forma pe care o afișează de ani de zile. Se pare că JLO e “dependentă” de sala de fitness, mai ales înainte de evenimentele importante la care participă.

Britney Spears a revenit spectaculos la corpul de adolescentă pe care îl afișa în videoclipurile pieselor “Oops, I did it again” sau “Hit me, baby, one more time!”

Pe vedeta americană a “lovit-o” nostalgia și a decis să-şi recupereze din formele de atunci. Britney a împlinit 33 de ani de curând și pictorialul din ianuarie a revistei “Women’s Health” este dovada vie că pregăteşte un comeback.

1music.ro


Distribuie
..