Secretul a fost dezvăluit! Cum a reuşit Kate să arate impecabil la câteva ore după ce a născut

Distribuie

Aspectul impecabil al lui Kate, după naştere, a intrigat mii de oameni, unii mergând până la a crede că ducesa a născut mai demult sau că nu a fost însărcinată, ci a apelat la o mamă surogat. Adevărul este, însă, mult mai simplu: Kate a apelat la serviciile unor stilişti pentru a arăta ca şi cum nu ar fi dat naştere unui copil.

Părul, aranjat de stilista personală a prinţilor William şi Harry

Ducesa de Cambridge a fost coafată, după naştere, de către  Amanda Cook Tucker, aceeaşi care se ocupă de părul prinţilor Wiiliam şi Harry încă din copilărie. Stilista a fost văzută intrând în spital în jurul orei 13, la cinci ore de când Kate a născut, cu o geantă imensă plină de produse pentru coafat şi styling. Aşa se explică buclele perfecte şi părul strălucitor al ducesei, care au devenit o adevărată marcă a eleganţei ei.

Şi machiajul a fost atent studiat

Machiajul lui Kate Middleton a fost unul natural, aşa cum ea obişnuieşte şi în viaţa de zi cu zi. Pe lângă produsele cosmetice în culori neutre, ea foloseşte şi o cremă de faţă cu venin de albine, care costă 55 de lire. Potrivit Daily Mail, ducesa este nemulţumită de pungile de sub ochi şi, pentru că nu apucă să doarmă cât ar vrea, a căutat un produs cu efect de lifting facial.

Manichiura de prinţesă

Unghiile scurte şi manichiura french sunt o altă marcă a ducesei de Cambridge. Kate are, de cinci ani, aceeaşi manichiuristă, care îşi face treaba o dată pe săptămână sau mai des. Pregătită pentru naştere, Kate a avut grijă să-şi facă unghiile cu câteva zile înainte. A optat pentru culori deschise, neutre, aşa cum îi stă bine unei femei cu copil nou-născut.

Nici vestimentaţia nu a fost lăsată la voia întâmplării

Rochia albă, cu flori galbene, pe care Kate a purtat-o când a ieşit în public cu fetiţa ei şi cu prinţul William, a fost una perfectă pentru o lăuză. Lungă cât să-i acopere genunchii şi largă în zona burţii, ţinuta i-a ascuns ducesei cele mai mari neajunsuri caracteristice unei femei care a născut recent. Pantofii, cu toc mediu, au fost aleşi într-o culoare nude, pentru a se potrivi perfect cu nuanţa pielii ducesei şi pentru a crea astfel iluzia unor picioare mai subţiri.

 

libertatea.ro


Distribuie
..