Secretele murdare ale unei DIVE: Cocaină şi sex în grup cu alte vedete! FOTO

Distribuie

A fost surprinsă consumând cocaină într-un studio muzical din Londra, însă de atunci notorietatea lui Kate Moss nu a făcut decât să sporească, în ciuda faptului că la momentul acela a ratat câteva contracte, iar imaginea i-a fost un pic șifonată.

Recunoscută drept unul dintre cele mai frumoase fotomodele, Kate Moss a reușit, de-a lungul anilor, să creeze în jurul ei un univers uluitor, ce este descris acum în cartea „Champagne Supernovas”, scrisă de ziarista Maureen Callahan, scrie a1.ro.

Considerată o radiografie a modei din anii ’90, aceasta scoate la iveală detalii pe care nu credeai că le vei afla vreodată despre supermodelul Kate Moss. Ziarista Callahan vorbește fără perdea despre consumul de cocaină, despre trio-uri incitante cu Jude Law și fosta sa soție, Sadie Frost, dar și despre orgii cu Naomi Campbell și alte staruri, dezmățuri ce aveau loc în luxosul hotel Savoy.

Ba mai mult, ea poveștește despre faptul că frumoasa Kate Moss stârnea gelozie în rândul soțiilor bărbaților cu care intra în vorbă, dar și despre încercările sale repetate de a merge la reabilitare pentru a renunța la consumul de droguri.


Distribuie
..