Secretele corpului PERFECT al modelelor

Distribuie

La etapa actuală tot mai multe tinere schimbă profesia pentru o carieră în modeling. Întrucât această profesie necesită o pregătire specială, acestea se confruntă des cu probleme de malnutriţie şi stare de foame permanentă. Specialiştii însă recomandă o altă abordare şi pregătire pentru un corp frumos şi sănătos.

S-ar pare că cele mai apreciate modele din lume sunt frumoase şi au trăsături fine de la mama natură. Nici pe departe acest lucru nu este adevărat. Pe lângă faptul că acestea deţin o frumuseţe individuală, depun foarte multă muncă pentru a fi în formă.

Spre exemplu, dacă vorbim de modelele de la Victoria’s Secret,acestea  au diete speciale pentru a arăta fără imperfecţiuni. Pe lângă produsele care conţin cât mai multe proteine, modelele se ocupă regulat cu sportul.

Nutriţioniştii recomandă câteva lucruri importante pentru viitoarele modele. Cea mai importantă masă este micul dejun. Este indicat un fruct, fie un iaurt consumat în jurul orei  9:00 după care urmează ora de sport.

La celelelte mese trebuie să alegem  carbohidraţii buni (pâine integrală, crackerşi) şi să ne asigurăm că din alimentaţie nu lipsesc fibrele, pentru a uşura digestia.

Un zâmbet frumos, o privire sexy şi un corp de invidiat sunt o muncă zilnică care necesită răbdare şi atitudine serioasă. Orice dietă nu trebuie însă ne distrugă organismul: meniul se respectă cu regularitate şi nu se face nici un exces.

Psihologii afirmă că: „ De obicei, tinerele care urmează o dietă şi nu văd rezultate, reduc din produsele pe care le consumă. Acest lucru este strict interzis pentru că începe etapa de malnutriţie şi organismul slăbeşte. Dietele se stabilesc  de nutriţionişti şi sunt specifice pentru fiecare organism”.


Distribuie