SECRETE bine ascunse ale topmodelelor

Distribuie

Ştiai că celebra Kate Moss are un tatuaj făcut de Lucien Freud? Sau că adorabila Karlie Kloss a luat lecţii de balet? Iată ce secrete ascund topmodelele.

Ne place mult să ne uităm la defilările de modă, să admirăm acele picioare impecabile care poartă cele mai noi creaţii ale designerilor şi, în secret, fiecare dintre noi şi-ar dori să fie în locul topmodelelor faimoase. Sau măcar să împrumute câte ceva din alura lor. Iată câteva secrete, sau lucruri mai neobisnuite despre ele.

Lara Stone ştie să tricoteze. Ba mai mult, spune că acest lucru o relaxează teribil, şi asta mai ales de când s-a lăsat de fumat. Bravo! O preocupare mai sănătoasă.

Adeptă convinsă a practicilor Yoga, Gisele Bündchen are această mantră zilnică: „Sunt uşoară, sunt dragoste pură, sunt una cu universul“. Să fie acesta secretul siluetei ei impecabile? Sau poate faptul că n-a mai consumat băuturi carbogazoase de 10 ani şi a făcut antrenamente de kung-fu chiar şi în timpul sarcinii?

Daria Werbowy a traversat Atlanticul cu un iaht, în 2011. Călătoria a durat 24 de zile, iar ca amintire topmodelul şi-a tatuat o ancoră pe un deget.

Edie Campbell a fost campioană de junioare la concursurile de echitaţie – sărituri. În 2011 a participat din nou la o astfel de competiţie, cu un cal numit… Armani.

Kate Moss are un tatuaj făcut de Lucien Freud (artistul pentru care a pozat goală şi însărcinată în 2002). Ce reprezintă acesta? Două rândunele tatuate la baza coloanei.

Karmen Pedaru a fost reperată de căutătorii de talente de la Next Models pe vremea când juca fotbal într-o echipă din Tallin.

Sursa: glamourmagazine.ro


Distribuie
..