Schumi „vorbeşte” cu genele

Distribuie

A apărut o nouă veste bună despre Michael Schumacher (45 de ani), la aproape două luni după ce pilotul german a ieşit din comă. Celebrul sportiv poate să comunice cu cei apropiaţi cu ajutorul genelor

Informaţia a fost publicată de săptămânalul Blick am Sonntag, care pretinde că a aflat-o de la medicii care îl îngrijesc pe Michael Schumacher în clinica din Lausanne (Elveţia). “Schumi înţelege ce spun soţia şi cei doi copii şi reacţionează la afirmaţiile lor fluturându- şi genele”, a scris publicaţia amintită. Şi veştile bune nu se opresc aici, dacă dăm crezare jurnaliştilor elveţieni. Schumacher, care a suferit o gravă accidentare la cap în decembrie, în timp ce schia, ar putea fi externat până la sfârşitul lunii viitoare!

Va merge cu ajutorul gurii

Foarte probabil, campionul german va mai rămâne imobilizat la pat o perioadă destul de lungă, dar cei care îl îngrijesc speră ca Schumi să se poate deplasa din când în când cu ajutorul unui scaun cu rotile, pe care să-l controleze cu gura. În plus, Darko Chudy şi Vedran Deletis, doi neurochirurgi croaţi, vor să se implice în procesul de recuperare a neamţului. Cum? Implantându-i un cip care, susţin ei, l-ar ajuta să meargă şi să vorbească din nou.


Distribuie
..