Scarlett Johansson a NĂSCUT o fetiţă

Distribuie

Actrița americană a născut primul ei copil, o fetiţă, care a primit numele Rose Dorothy, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al vedetei.

Scarlett Johansson, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac – proprietarul unei agenţii de publicitate, în vârstă de 31 de ani -, din septembrie 2013.

Acesta este primul copil atât pentru Johansson, cât şi pentru Dauriac.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn, notează agenția Mediafax.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

Succesul mondial obţinut de „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi „muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele „Match Point”, „Bomba zilei/ Scoop” şi „Vicky Cristina Barcelona”.

www.eva.ro


Distribuie
..