SCANDAL stârnit de filmul despre viaţa unei mari cântăreţe

Distribuie

Mama cântăreţei americane Whitney Houston vrea să oprească difuzarea filmului biografic despre fiica ei, realizat de pe postul de televiziune Lifetime.

Cissy Houston (80 de ani) susţine că filmul despre fiica ei va fi departe de realitate şi că se va concentra pe problemele cu drogurile ale cântăreţei. Ea le-a cerut realizatorilor peliculei să o lase pe solistă „să se odihnească în pace”.

„Filmul este făcut de oameni care nu au cunoscut-o. Niciuna dintre persoanele implicate în realizarea filmului nu a cunoscut-o şi nu ştie nimic despre relaţia ei cu Bobby Brown”, a declarat mama cântăreţei Whitney Houston, pentru Entertainment Tonight.

Deşi Cissy Houston susţine că cei implicaţi în realizarea filmului nu au cunoscut-o pe fiica el, acest lucru nu este adevărat. Pelicula este regizată de Angela Bassett, care a jucat împreună cu  Whitney Houston în filmul „Waiting to Exhale” (1995).

Filmul realizat de postul de televiziune Lifetime va fi difuzat în 2015. Rolul regretatei cântăreţe va fi interpretat de actriţa Yaya DaCosta.


Distribuie
..