SCANDAL la Hollywood! Sylvester Stallone l-a atacat dur pe Bruce Willis

Distribuie

Razboi între doi actori care au făcut istorie la Hollywood! La doar câteva momente după ce a anunţat public faptul ca Bruce Willis va fi înlocuit de Harrison Ford în cel de-al treilea film din seria “Expandables”, Sylvester Stallone nu a ezitat să îşi catalogheze colegul de breaslă ca fiind “lacom”, “leneş” şi “ratat”.

Eliminarea lui Bruce Willis din distribuţia celui de-al treilea film din seria Expandables i-a luat prin surprindere pe toţi fanii francizei, luând în considerare faptul că legendarul actor a apărut în primele două filme, în rolul lui Mr. Church, agent CIA.

Willis afară… Harrison Ford a intrat în scena!!! Veşti extraordinare!!! Am aşteptat asta ani de zile!!!”, a fost primul mesaj pe care Sylvester Stallone l-a postat pe contul său de Twitter, dându-le oamenilor de veste despre marea schimbare.

Şi se pare că mai multe se ascund în spatele acestei decizii, având în vedere că la scurt timp după această informaţie, pe contul lui Stallone de pe reţeaua de socializare a mai apărut un mesaj plin de subînţeles.

“Lacom şi lenes…. O formula sigură pentru o carieră ratată!”, a scris celebrul actor.

Un purtător de cuvânt al lui Sylvester Stallone, creatorul francizei Expandables, a confirmat faptul că mesajul îi era adresat lui Bruce Willis, dar a refuzat să facă mai multe comentarii pe marginea acestui subiect.

Este acum rândul lui Bruce Willis să răspundă, în special având în vedere faptul că acesta nu s-a temut niciodată să îşi exprime public părerile în mod direct.

sursa: agentiadepresamondena.com


Distribuie
..