SCANDAL între Antonia și socrul ei. Ciro Castellano: ”S-a dus în vacanță, de ce nu s-a dus și la fiica ei?”

Distribuie

Ciro Castellano, socrul Antoniei, a făcut o serie de declarații la adresa Antoniei, în care o acuză pe aceasta că ar fi de vină pentru că divorțul dintre ea și Vincenzo nu s-a terminat.

În plus, Ciro s-a arătat revoltat de faptul că artista a mers în vacanțe în loc să-și viziteze fiica, pe Maya, care locuiește, la bunici, în Italia.
”Maya este un copil excepțional și bine crescut. Dacă Antonia ar fi ales altă cale, ar fi fost altă chestia și s-ar fi terminat divorțul. Până acum, nu s-a întâmplat nimic. Nu s-a întâmplat nimic în Italia. Vincenzo nu a primit nici o hârtie până în momentul de față. Dacă au început o anchetă, să ne anunțe și pe noi. Dacă vrea să se miște mai repede, să vorbească Antonia cu avocatul ei și are copilul într-o vizită. De Paște are copilul acasă. Noi ne-am apărat până acum. Să se termine asta. Fetița se uită singură pe internet și întreabă. Ar fi fost și bucuros copilul. Dacă pentru Antonia este normal, pentru noi nu e normal. Gata cu filosofia asta. O pup, îi trimit salutări. S-a dus în Dubai în vacanță, de ce nu s-a dus și la fiica ei? Du-te la ea, i-am deschis brațele și lui Velea, ce să fac mai mult? Gata, m-am săturat!”, a declarat Ciro Castellano, la Antena Stars.

Antonia și Vincenzo sunt în divorț de mai bine de 2 ani

Ultimii ani au fost un carusel emoţional pentru Antonia. Iubire, căsătorie, copil, dezamăgire, despărţire, iar iubire, iar copil şi… un foarte lung proces de divorţ. Frumoasa cântăreaţă şi-a dorit cu disperare să nu mai fie legată de fostul soţ nici măcar în acte, dar pentru asta a plătit un preţ mare.

În luna mai a anului 2011, Antonia era în culmea fericirii. După trei ani de relaţie şi la câteva luni de când devenise mama unei fetiţe, îşi oficializa relaţia cu Vincenzo Castellano, un italian dintr- o familie înstărită, care părea să-i asigure un viitor lipsit de griji. Doar că… nici nu se stinseseră bine ecourile nunţii lor ca-n poveşti, când cei doi au decis să o ia fiecare pe alt drum. Despărţirea a fost una zgomotoasă. Vincenzo şi familia lui au acuzat-o pe Antonia că ar fi călcat strâmb cu Alex Velea, iar cântăreaţa a plătit cu aceeaşi monedă, susţinând că soţul ar fi înşelat- o, în repetate rânduri, cu diverse tinere cunoscute prin cluburi.

Era firesc ca în aceste condiţii să se declanşeze războiul. Miza lui: custodia fetiţei celor doi, Maya. Pe care Vincenzo a luat-o în grabă şi a dus-o la părinţii lui, în Italia. Fetiţa se află acolo şi acum, tot în grija bunicilor ei.

Antonia a fost cea care a intentat divorţul, la sfârşitul anului 2013. A descoperit însă că nu va scăpa nici uşor, nici repede, căci soţul ei fiind italian, procedurile legale sunt multe şi greoaie. Termenul de judecată stabilit pentru februarie 2015 i-a tăiat din elan. La a doua înfăţişare, Antonia şi avocatul său şi-au retras cererea de la Judecătoria sectorului 2, mutând dosarul la notariat, unde, în caz că părţile se pun de acord, procedura e mai simplă şi mult mai rapidă.

Pe 20 august, Antonia şi Vincenzo ar trebui să se vadă pentru a doua şi ultima oară la notar – practic, pentru oficializarea divorţului şi stabilirea programului de vizită a fetiţei lor, Maya, care va rămâne în custodie comună, dar va locui în Italia, la Napoli.

Formalitățile încă trenează, iar reprezentantul legal al cântăreţei a început propriile cercetări şi a descoperit că nimeni nu a făcut nici o anchetă socială la domiciliul fetiţei, din Italia, şi nici nu era una în plan. Asta pentru că procedura de demarare a ei presupunea un alt mers al lucrurilor. Practic, OK-ul trebuia dat de tribunalul pentru minori din Peninsulă, unde se şi află, în prezent, dosarul în care se încearcă stabilirea custodiei Mayei.
Dacă nu ar fi fost identificată eroarea, urmat cursul legal, după legea italiană, şi dosarul trimis acolo, aşteptarea s-ar fi prelungit la infinit fără ca nimeni să ştie de ce. Începând de acum însă, lucrurile par destul de clare, motiv pentru care Antonia şi Vincenzo au îndrăznit să stabilească un nou termen pentru divorţul la notar, al treilea.

Antonia și Vincenzo au o fetiță de 5 ani, pe nume Maya. Între timp, cântăreața a început o relație cu Alex Velea, cei doi fiind părinții unui băiețel în vârstă de un an, pe nume Dominic.

libertatea.ro.


Distribuie
..