Scandal în TELEVIZIUNE! Ce a refuzat să citească SMILEY de pe PROMPTER referitor la Andra! | VIDEO

Distribuie

De puțină vreme, Andra, cea mai bună voce din România, a părăsit HaHaHa Production pentru a semna cu Kazibo Music. Acest lucru nu prea i-a picat bine lui Smiley care s-a cam dat de gol la penultima ediție a „Românii au talent”.

Smiley și Pavel Bartoș au fost nevoiți să o prezinte pe Andra și formația Naguale cu piesa Falava la penultima ediție „Românii au talent”. 

„Pe prompter, în prezentare, era trecut ‘Andra și Naguale o să ne cânte acum Falava, o piesă făcută de Kazibo Music’. Textul era împărțit pe bucăți. Prima parte o zicea Bartoș și a doua trebuia să o spună Smiley. Când Bartoș a zis ‘Andra și…’, Smiley s-a blocat, se vede că vrea să spună ceva, dar până la urmă nu zice nimic. Se vede pe imagini cum Bartoș îl apostrofează că nu a dus prezentarea până la capăt, iar el gesticulează”, au declarat martori pentru Ziarul Ring.

Smiley se apără spunând că nu el a fost cel care a prezentat momentul cu pricina. „Pavel a prezentat momentul, nu eu! Eu am fost cel care i-a amintit să spună Naguale!”, a încercat să o dreagă Smiley.

Vezi AICI momentul cu pricina!

libertatea.ro


Distribuie
..