SCANDAL după nașterea fetiței prințului William. Acuzații HALUCINANTE la adresa lui KATE

Distribuie

Nașterea unui copil este un prilej de bucurie, iar în Marea Britanie s-a creat o adevărată isterie odată cu venirea pe lume a fetiței lui William și Kate. Totuși, zvonurile privind sarcina și nașterea din familia regală nu au întârziat să apară.

Presa pro-rusă din Marea Britanie a lansat o serie de acuzații din cele mai halucinante la adresa ducesei Kate și a nașterii micuței prințese. Mai multe rusoaice susțin că este imposibil ca ducesa să arate atât de bine la câteva ore după naștere și că fetița ar fi fost adusă pe lume de o mamă surogat.

”Trebuie să fi fost vorba despre o mamă surogat, iar Kate a purtat o sarcină falsă. Este imposibil să arăți atât de bine și să fii pe picioarele tale la doar câteva ore după naștere, indiferent cât de buni ar fi fost doctorii. Numai bărbații și fetișcanele care nu au născut niciodată pot să creadă astfel de baliverne”, a spus una dintre cârcotașe.

 Mai mult, Kate a fost acuzată ba că a pus viața micuței prințese în pericol pentru că a scos-o în public atât de mică, ba că a născut de fapt cu mai multe zile înainte și a ținut totul secret.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

libertatea.ro


Distribuie