Miroase atât de urât, dar iubita e fericită! Motivul pentru care Leonardo DiCaprio nu se spală! FOTO

Distribuie

Leonardo DiCaprio (40 de ani) este unul dintre cei mai râvniţi burlaci, însă în ultima vreme el a devenit greu de suportat de prietenii lui şi chiar şi de admiratoare, din cauza mirosurilor ciudate pe care le emană.

Prietenii starului din “Lupul de pe Wall Street” s-au declarat îngrijoraţi de noua obsesie a actorului, care, disperat din cauza faptului că a început să chelească, încearcă tot felul de metode naturiste pentru a împiedica căderea părului, fapt pentru care a ajuns “să miroasă ca un sconcs”, potrivit revistei National Enquirer.

Un prieten de-al actorului a declarat că Leo îşi aplică pe scalp de la suc de lămâie la hrean, cât şi diverse mixuri de condimente, ce emană nişte mirosuri de-a dreptul bizare şi greu de suportat, scrie libertatea.ro.

“Chiar şi fotomodelele cu care Leo obişnuia să iasă ne-au întrebat ce se întâmplă cu el de miroase aşa. Am ajuns să îl implorăm să încerce doar un transplant de păr”, a mai spus prietenul.

Însă, singura care are de câştigat din această situaţie este noua lui iubită, fotomodelul Kelly Rohrbach, întrucât mirosurile bizare le ţin pe admiratoarele actorului, ce îi dădeau târcoale, la depărtare, reuşind astfel cu mai multă uşurinţă să îşi consolideze noul statut. În plus, se pare că relaţia lor avansează destul de rapid.

Leo i-a prezentat-o deja pe Kelly mamei lui, Irmelin Indenbirken, care a părut destul de încântată de noua femeie din viaţa fiului ei. Frumoasa Kelly Rohrbach a fost desemnată recent şi fotomodelul anului 2015.


Distribuie
..