SAXOFONISTUL din SunStroke, ACUZAT că NU poate cânta! VIDEO

Distribuie

Eurovisionul stârneşte comentarii şi diverse bârfe, una dintre ele ne-a stârnit curiozitate. Informaţia precum că saxofonistul din SunStroke nu poate cânta, nu ne-a lăsat indiferenţi. Oare cine interpretează cu adevărat melodiile la saxofon?

Cât despre Eurovision, dacă nu ştiţi cu cine să votaţi, cine este demn de a ne reprezenta ţara, atunci fiţi informaţi şi documentaţi-vă.

A trecut prima semifinală Eurovision şi au început comentariile. Nu e secret că evoluţia celor din SunStoke Project a fost la cel mai înalt nivel. Băieţii au făcut un show grandios care a stârnit un val de furori nu doar la noi, ci şi peste hotarele ţării. Mulţi experţi s-au expus referitor la participarea trupei Sunstoke Project şi s-au arătat impresionaţi de spectacolul oferit de băieţii noştri talentaţi. Unul dintre ei,  Matthias Petermann, directorul Oficial şi reprezentantul Radio Eurovision, s-a declarat entuziasmat de prestaţia celor din SunStroke şi, a mărturisit că băieţii sunt cei care trebuie să ne reprezinte ţara în Austria. Matthias a remarcat coregrafia, interpretarea şi show-ul băieţilor. Trebuie menţionat faptul că Trupa Sun Stroke Project au intrat anul trecut în Cartea Recordurilor Eurovision şi sunt extrem de aşteptaţi în Europa. Ar fi bine să vă pună asta pe gânduri şi să vă ajute să votaţi corect!


Distribuie
..