Sandra Bullok renunţă la actorie şi se mută în Alaska. Află MOTIVUL

Distribuie

Celebra actriţă Sandra Bullock (49 de ani), câştigătoare a premiului Oscar, şi-a anunţat fanii că va renunţa la actorie de dragul fiului ei, Louis, pe care l-a adoptat în anul 2010, în cazul în care meseria îi va influenţa negativ viaţa băieţelului ei de trei ani.

Sandra Bullock a declarat potrivit siteului contacmusic.com că pentru ea pe primul plan este familia, mai ales fiul ei de 3 ani, Louis, pentru care va renunţa fără regrete la actorie. Vedeta de la Hollywood a subliniat că, dacă va observa că programul ei şi atenţia presei îi vor răpi băieţelului ei, pe care l-a adoptat în anul 2010, dreptul la o copilărie normală, se va muta fără să stea pe gânduri în Alaska, departe de paparazzi, fiind în stare să facă orice ca să-l ferească de răutăţile de la Hollywood.

“Cred că showbizul îl poate îndepărta pe un copil de propria sa copilărie destul de rapid. Nu vreau să aibă parte de presiuni din cauza a ceea ce fac. O să renunţ. O să plec. Dacă o să văd că tot ceea ce fac îl afectează negativ, o să-mi fac bagajele şi o să mă mut în Alaska”, a declarat Sandra Bullock.

sursa: libertatea.ro


Distribuie
..