Sănătatea Jannei FRISKE S-A ÎNRĂUTĂŢIT? FOTO

Distribuie

Acum șapte luni, în vârstă de 40 de ani Zhanna Friske s-a întors acasă după un tratament de lungă durată, pe care l-a suportat în străinătate. Din cauza tumorii pe creier, cântăreaţa a petrecut mult timp peste hoatrele ţării, unde a apelat la cei mai de seamă specialişti, medici celebri care au depus mare efort pentru salvarea acesteea.

 Artista, care suferă de cancer sever, a apelat chiar la medicina tradițională chineză, prin care s-a recuperat parțial actor Nicholas Karachentsov. Perioada de reabilitare a avut loc pe malul Mării Baltice, împreună cu fiul său, mama și soțul ei, acolo unde Friske respira aer curat. Revenind la Moscova, în octombrie, Janna Friske vizitează frecvent medicii și petrece mult timp cu fiul său Platon.

Recent a apărut o informaţie pe internet în care se preciza că tatăl artistei ar fi declarat că starea de sănătate a Jannei s-a înrăutăţit brusc. Acest mesaj a stârnit multe comentarii în rândurile fanilor, dar şi nedumerirea familiei artistei. Astăzi, sora Jannei a declarat că aceste informaţii nu sunt adevărate şi că Janna se află într-un proces de reabilitare şi se simte foarte bine. Cei ce fac asemenea speculaţii, nu vor decât vizualizări şi faimă, a mai spus sora Jannei.


Distribuie
..