Salma Hayek are 49 de ani. Dar sânii ei câți ani au? | FOTO

Distribuie

La cei 49 de ani ai săi, Salma Hayek nu și-a pierdut feminitatea. Ba mai mult, actrița apelează la calitățile trupești în exces.

Salma Hayek a fost prezentă la gala Evening Standard Theatre Awards, din Londra cu un decolteu adânc ce îi lăsa complet sânii la vedere. 

În timp ce unele voci au apreciat curajul Salmei, altele au criticat îndrăzneala actriței, cu atât mai mult cu cât sânii se pare că au suferit o intervenție chirurgicală recentă.

Cine e Salma Hayek?

Salma Hayek este o actriță, regizoare și producătoare de film mexicană și americană. Ea și-a început cariera în Mexic, în telenovela Teresa, jucând apoi în filmul El Callejón de los Milagros, rol pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel. În 1991 Hayek s-a mutat la Hollywood, consacrându-se prin rolurile din Desperado (1995), Dogma (1999) și Wild Wild West (1999).

Ea este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creație pentru care a fost nominalizată și la Globul de Aur și la Premiul BAFTA.


libertatea.ro


Distribuie
..