Să vezi și să nu crezi! Ce serviciu i-a găsit Laurențiu Duţă soţiei sale

Distribuie

Compozitorul pop cu cele mai bune încasări din ultimii 15 ani, Laurenţiu Duţă, îi va face un hotel consoartei sale în cea mai bună şi nouă zonă litorală din oraşul lui, Năvodari!

Cândva singurul proprietar de vilă pe coasta ce leagă Mamaia Nord de Năvodari, construcţia sa invidiată şi-a găsit rapid zeci de vecini.

Dezvoltarea masivă a zonei şi rezolvarea infrastructurii rutiere l-au convins pe Laurenţiu Duţă să devină investitor şi va scoate din buzunar circa 300.000 de euro pentru un hotel cu două niveluri care va avea, conform proiectului iniţial înaintat Agenţiei de Protecţie a Mediului Constanţa, 14 camere şi va fi împrejmuit de o oază verde.

Artistul nu consideră viitorul hotel drept o afacere, mai degrabă va rezolva problema cazării zecilor de artişti ce bat la uşa studioului său de înregistrări. Laurenţiu (39 de ani) e unul dintre cei mai respectaţi locuitori din Năvodari, mai ales că nu şi-a dorit niciodată să se mute din oraşul său natal.

Strada care s-a construit datorită casei sale a fost denumită de municipalitate Strada Muzicii, iar Teatrul de vară din localitate a fost rebrenduit cu numele său. Tatăl său, fostul muzician Titi Duţă, mai deţine în oraş o pizzerie-restaurant.


Distribuie
..