Să îi spunem Adio? Nu se mai poate face nimic pentru fiica lui Whitney Houston: „Bobby plânge non-stop de ieri”

Distribuie

La patru zile după ce familia ei a găsit-o inconștientă în cada plină cu apa, medicii spun că nu se mai poate face nimic pentru fiica regretatei Whitney Houston! Tatăl ei, Bobby Brown, este distrus: „Plânge non-stop de ieri!”.

Bobbi Kristina Brown, 21 de ani, a fost găsită de soț și un prieten al celor doi în cada plină cu apa, cu fața în jos, zilele trecute. Nu avea semne vitale și, în ciuda eforturilor făcute de medici, a trebuit să fie trecută într-o comă indusă. De atunci, nu s-a mai trezit.

Acum, familia s-a adunat la spital pregătită pentru ce e mai rău. „Mergem toți la spital pentru a-i spune adio”, a spus un membru al familiei, scrie euforia.tv.

Mama ei, celebra Whitney Houston, s-a înecat din imprudență, după ce consumase un amestec de narcotice. Nu se știe încă dacă Bobbi a vrut să se sinucidă sau a fost împinsă la moarte de alcool sau droguri. Cert este că pe 26 ianuarie își aducea aminte cu amărăciune de mama ei, scriind pe Twitter: „mi-e dor de tine mami… :’) atât de mult… te iubesc mai mult cu fiecare secundă”. 

În ciuda veștilor rele, rudele speră la un miracol: ”Începem să realizăm că acestea sunt ultimile clipe… dar încă ne rugăm ca Dumnezeu să o vindece.”


Distribuie