„Să crezi în lumea ta…”. Ultimul interviu Carla’s Dreams! VIDEO

Distribuie

Carla’s Dreams a scos muzica autohtonă din tipare. În spatele acestui nume se află o echipă din băieţi şi fete care pur şi simplu fac ceea ce le place-muzică.

Vocea care-i reprezintă se ascunde după culori pictate pe faţă. Iar colega noastră Ilinca Stînca, deși nu a văzut chipul de după vopsele, a aflat ce e în spatele acestui proiect – fenomen.

1. Vocea şi masca proiectului Carla’s Dreams.
„Eu pur și simplu vorbesc mai liber probabil și cânt cel mai bine”.

2. Colegii tăi acceptă să stea în spatele unei măşti?
„Ce zic, eu că stau în față, ei sunt mega ok. Pentru că e doar un personaj. Noi ne mândrim cu el toți, când reușim să facem ceva. Dar asta nu este un merit personal”.

3. Ce reprezintă măştile Carla’s Dreams?
„Nu știu dacă o putem numi mască, masca este una asumată în cazul ăsta și este și una și arătată atunci când lumea știe. Este mai mult o redefinire de sine, sau o trecere peste tine decât o mască”.

4. De ce încă nu aţi fost deconspiraţi de cei care vă cunosc?
„Avem fericirea și onoarea să comunicăm cu oameni care au chestii mai scumpe de făcut și sunt suficient de loiali și inteligenți”.

5. Cereţi sau rugaţi?
„Noi ne bucurăm foarte mult că lumea din Moldova, și deja și din România înțelege că nu e o fiță, e o poziție de a noastră. Noi nu cerem, dar rugăm să fie respectate”.

6. Ce-ai face dacă toţi ar şti cine eşti când îţi ştergi masca?
„O să plec probabil, niciodată nu am înțeles sensul la chestia asta. Nu și … cineva va primi 100 de euro. Și?”.

7. Ce reprezintă măştile din jurul tău?
„Nu cred că am un spirit de observație, dar cred că e snobizm, ipocrizie, clasic”.

8. Ce-ar trebui să reprezinte pentru copii o păpuşă Carla’s Dreams?
„Să fie păpușa ceea care lasă loc gol, care nu neapărat presupune că trebuie să zbori. Eu nu vreau o păpușă erou. Noi suntem cam sătui de eroi de păpuși cu supraputeri, pseudoeroism”.

9. Chiar este bine să înjuri?
„Este bine, util dar fără exes și la locul potrivit. Căci până la urmă ăsta este cea mai lights formă de exprimare a agresiunii”.

10. Ce preferi, „borş cu oliacă de smântână” sau „ceai cu cotlete”?
„Iaca di și la noi tot timpul trebuie să alegi? Atunci borș în cazul ăsta”.

11. Răspundeţi fanilor pe reţelele de socializare?
„Sunt multe discuții care merită explicație, ar fi o lipsă de responsabilitate ca să nu intrăm în discuție chiar dacă nu mereu sunt bune. Nu suntem bacnotă de 100 de dolari să placem la toți. Când mai mulți când mai puțin”.

12. Ce vă doriţi să schimbaţi în ţara noastră?
„Noi vrem oamenii noștri, care să gândim la fel, să vedem lucrurile la fel. Noi nu suntem cei care trebuie să vorbească despre schimbări la așa nivel”.

13. Ce loc are iubirea în proiectul Carla’s Dreams?
„Este baza dramatică, iubirea nu poate fi fără dramă, muzica se naște din trăiri mai sumbre”.

14. Cum ai defini absurdul?
„Eu cred că absurdul nu poate fi planificat pentru că asta deja nu ar fi absurditate. Astea sunt cunoștințele mele despre absurditate”.

15. Când faceţi premiera unei alte producţii video?
„La sfârșitul lui ianuarie, la mai multe piese, ea e un pic altfel decât ceea ce facem noi de obicei. Una dintre ele e sub pielea mea. E un pic altfel decât ceea ce făceam noi până acum”.

Vezi AICI VIDEO.


Distribuie