S-au iubit pe plajă, în văzul tuturor! Ea, o vedetă foarte cunoscută, el, cu 13 ani mai tânăr

Distribuie

Se iubesc ca liceenii! Şi ce dacă e o diferenţă de 13 ani între ei

Aflată în vacanţă în Sardinia, pentru a sărbători cea de-a 29-a zi de naştere a iubitului său, Vito Schnabel, Heidi Klum este complet relaxată, iar secretul pare a fi dragostea. Modelul de 42 de ani a fost surprins în ipostaze de-a dreptul fierbinţi la plajă alături de Vito, un dealer de artă şi fiul regizorului Julian Schnabel, cunoscut pentru filme precum “Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas”.

Este mama a patru copii

În timp ce supermodelul avea grijă să nu se bronzeze cu bretelele de la costumul de baie, sânii i-au fost dezgoliţi, lucru care i-a atras imediat atenţia iubitului său. Acesta a luat- o imediat în braţe şi a început să o sărute, apoi Heidi s-a urcat cu totul pe el, fără să îi intereseze dacă îi vede cineva. După ce s-au hârjonit câteva zeci de minute, cei doi îndrăgostiţi au intrat în apă pentru a se mai răcori.

Chiar dacă arată, şi uneori se şi poartă, ca o adolescentă, Heidi Klum este mama a patru copii – Henry, de 7 ani, Johan, de 6 ani, şi Lou, de 3 ani, din căsnicia cu artistul Seal, şi Leni, de 9 ani, din relaţia cu omul de afaceri Flavio Briatore. Modelul geman are o relaţie de aproape un an şi jumătate cu Vito Schnabel, care în trecut s-a iubit şi cu Demi Moore.

libertatea.ro


Distribuie
..