S-AU ÎMPĂCAT: Justin Bieber și Selena Gomez, pozați când SE ŢIN DE MÂNĂ

Distribuie

Cei doi sunt din nou împreună. Ei au petrecut o scurtă vacanță în Canada, unde Justin i-a arătat iubitei sale câteva locuri frumoase din țara sa.

Se vorbește de mai multe luni despre o împăcare între Justin Bieber (20 de ani) și Selena Gomez (21 de ani). De data asta, tabloidele au și dovada: cele două staruri au fost fotografiate ținându-se de mână, după vacanță de câteva zile în Canada, unde Bieber a dus-o pe Selena în câteva locuri frumoase din țara lui.

După ce au aterizat în Ontario cu un avion privat, ei au traversat pista aeroportului ținându-se de mână și vorbindu-și, indiciu clar că s-au împăcat.

Selena era îmbrăcată cu jeanși albi tăiați la genunchi, ghete negre și o bluză neagră, iar în mâna dreaptă își ținea geanta roz.  

Justin era îmbrăcat ca un rapper: cămașă lungă și largă maron, pantaloni scurți gri închis trași peste pantaloni gri deschis, pantofi sport albi și șapcă neagră de baseball. Cântărețul ducea în spate un rucsac voluminos în care își ținea lucrurile.

Justin și Selena s-au ținut de mână după ce au coborît din avion

Cuplul a fost condus de la avion de o echipă de securitate, în timp ce ei urmau să se îmbarce pentru o cursă spre Statele Unite, după ce s-au distrat pe cinste în Canada, unde s-au plimbat cu ATV-ul și au participat la ședințe de călărie.

Înainte de apariția imaginilor de la aeroportul din Ontario, Justin a postat-o săptămâna trecută, pe Instagram, o imagine cu el și cu Selena în avionul privat, dezvăluind că ei sunt împreună.

ro.celebrity.yahoo.com


Distribuie
..