S-AU ÎMPĂCAT?! Antonia și Vincenzo NU mai divorţează

Distribuie

Antonia și Vinvenzo Castellano ar fi trebuit să semneze astăzi actele de divorț, după ce -sau tot războit prin tribunale. Pe ultima sută de metri, însă, cei odi s-au răzgândit.

În războiul pe custodia fiicei lor, Maya, Antonia şi Vincenzo Castellano au încercat să arunce vina eşecului mariajului lor unul pe celălalt, notează libertatea.ro. Fiecare a cerut în instanţă desfacerea căsniciei din culpa celuilalt şi au scos la atac toate armele de care au dispus. A trecut mai bine de un an de când se tot ridică de la masa negocierilor fără vreun rezultat, de când îşi arată colţii prin intermediul avocaţilor, de când viaţa lor s-a împotmolit întrun proces. După atâta amar de vreme, Vincenzo părea să fi cedat, iar avocata lui, ne-a spus că vineri (n.r. – astăzi, pe 10 aprilie), cei doi urmau să semneze actele de divorț.

Surpriză, însă! Vineri dimineața cei doi au decis să nu mai divorțeze. Astfel, Antonia și Vincenzo nu au mai semnat actul care astăzi ar fi pus capăt căsniciei lor punctată de scandaluri în ultima vreme.

Nici avocații celor doi, nici solista și încă actualul ei soț nu au oferit declarații presei cu privire la motivul pentru care s-au răzgândit și nu au semnat actele de divorț.

Cel mai probabil, Antonia și Vincenzo au decis că e mai bine să divorțeze pe cale amiabilă, la notar.


Distribuie