«S-a tunat» pentru Revelion! Lui Mariah Carey i-au dispărut 20 de kilograme ca prin minune! FOTO

Distribuie

Când trăieşti lângă unul dintre miliardarii lumii, cu siguranţă poţi să-ţi faci orice moft, chiar şi să pierzi ca prin minune 20 de kilograme. Cel puţin asta demonstrează controversata Mariah Carey, care radiază de fericire lângă afaceristul australian James Packer, pentru care a suferit o transformare radicală.

Celebra cântăreaţă se poate considera cel mai răsfăţat om din lume, având în vedere că logodnicul ei, în vârstă de 48 de ani, îi face toate poftele.

După ce au petrecut Crăciunul în Aspen, Colorado, unde diva a primit cadou de la el un colier cu diamante, în valoare de 500.000 de dolari, cei doi au dat o fugă până în ţara natală a acestuia, iar noaptea dintre ani îi va prinde în St. Barts, Caraibe.

Fiind în culmea fericirii, Mariah se pare că nu vrea să îl piardă sub nici o formă pe James, fapt pentru care s-a “tunat” de sărbători pentru a fi femeia perfectă la braţul lui.

Mai exact, după ce a încercat fără succes mai multe diete ca să piardă surplusul mare de greutate, aceasta a apelat la alte variante.

Jurnaliştii de la National Enquirer susţin că, de curând, diva s-a supus mai multor intervenţii chirurgicale pentru a arăta impecabil la petrecerile organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, aceasta a apelat şi la liposucţie, ca să scape rapid de grăsimea de pe burtă, coapse şi fund, pierzând ca prin minune 20 de kilograme.

“James i-a schimbat viaţa şi abia aşteaptă să se mărite cu el. Nu vrea să-l piardă sub nici o formă. Aşa că are de gând să facă tot ce e nevoie ca să fie femeia visurilor lui”, a declarat un prieten al divei.

De altfel, nu e prima dată când Mariah apelează la bisturiu pentru a-şi sculpta trupul. Ea a mai recurs la astfel de proceduri şi în 1999, 2006 şi 2008, iar “slăbirea” miraculoasă a fost remarcată rapid şi de fanii acesteia pe reţelele de socializare , care au taxat- o imediat.

“Cineva şi-a sculptat serios trupul zilele astea, devenind rapid din dolofană slăbănoagă”, a scris un internaut.

libertatea.ro.


Distribuie
..