S-a transformat într-o adolescentă superbă. Cum arată actriţa care a jucat-o pe fiica Bellei Swan şi a lui Edward Cullen în Twilight

Distribuie

Mackenzie Foy a surprins pe toată lumea la cea mai recentă apariţie a sa. Adolescenta, care dă voce unui personaj din filmul de animaţie The Little Prince, a impresionat cu frumuseţea, dar şi cu graţia şi eleganţa sa pe covorul roşu.

În vârstă de 14 ani, frumoasa adolescentă a zâmbit cu încredere sutelor de fotografi, purtând cu stil o superbă rochie Oscar de la Renta.

 În ultimii doi ani, Mackenzie Foy, în vârsta de 14 de ani, a reuşit să lucreze la câteva dintre cele mai populare filme din istorie. După „Breaking Dawn – Part 2”, filmul care a încheiat seria Twilight, ea a jucat în horror-ul „The Conjuring”, iar în acest an a jucat alaturi de Matthew McConaughey şi a lucrat cu Christopher Nolan.

Deşi este la o varsta fragedă, visurile ei sunt mari. Într-un interviu acordat revistei W, tânăra actriţă  a povestit puţin despre planurile de viitor. „Vreau să studiez filmul, să învăţ despre fiecare departament. Apoi, mi-ar plăcea să învăţ regie” a spus actriţa. Aceasta s-a declarat încântată de faptul că a avut ocazia să-l cunoască pe „domnul Matthew McConaughey”. „Am fost extrem de fericită că l-am cunoscut pe domnul McConaughey. Doar urmărindu-l, am reuşit să mă simt mai în largul meu. Este un om extraordinar”.

S-a transformat intr-o adolescenta superba. Fiica Bellei Swan si a lui Edward Cullen impresioneaza cu frumusetea sa

procinema.ro


Distribuie
..