S-a sinucis! Motivul pentru care iubita lui Mick Jagger şi-a pus capăt zilelor

Distribuie

Designerul american L’Wren Scott, iubita legendei rock Mick Jagger, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan, New York. Aceasta s-ar fi sinucis, spânzurându- se cu o eşarfă. Cântăreţul Mick Jagger a aflat vestea cumplită în Australia, unde este în turneu cu Rolling Stones.

L’Wren Scott, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită fără suflare de asistenta sa, care a alertat autorităţile. Potrivit unui oficial din cadrul poliţiei, se pare că este vorba de o sinucidere, femeia fiind găsită spânzurată cu o eşarfă, luni dimineaţa, la ora 10.00 (ora locală), în apartamentul ei dintr-un imobil de lux de pe Eleventh Avenue din Manhattan, New York.

Autorităţile nu au găsit nici un bilet de adio. Însă în urma teribilului anunţ, tabloidele au început să vuiască imediat despre motivele care au făcut-o pe creatoarea de modă să-şi încheie socotelile cu viaţa, scrie libertatea.ro

Astfel, gestul extrem al acesteia se pare că vine chiar la o lună după ce fostul fotomodel a mai avut o tentativă de sinucidere. Aceasta suferea de depresie, după ce s-a confruntat în ultima perioadă cu mari probleme financiare.

Cu toate că iubitul său este milionar, fiind unul dintre cei mai bogaţi artişti, L’Wren n-a vrut să apeleze la acesta pentru a-şi stinge datoriile de peste 6 milioane de dolari, fiind mult prea orgolioasă.

Îşi dorea să-şi întemeieze o familie

În plus, prieteni apropiaţi femeii au declarat presei că L’Wren suferea foarte tare şi din cauza faptului că era nesigură pe relaţia cu Mick Jagger. Deşi erau împreună de peste 12 ani, artistul nu voia să o ia de nevastă, iar ea îşi dorea foarte tare să îşi întemeieze o familie.

În ultima vreme, ea şi Mick Jagger au stat mai mult despărţiti, la mii de kilometri distanţă, din cauza faptului că rockerul se află într-un turneu cu trupa Rolling Stones, el primind cumplita veste în Australia. Purtătorul de cuvânt al trupei a declarat că Jagger “este şocat şi devastat” de moartea.


Distribuie