S-a retras din competiția Eurovision, după ce juriul a decis că merge mai departe! Iată motivul Irinei Kit

Distribuie

Într-un mesaj pe care l-a postat pe pagina sa personală de Facebook, interpreta Irina Kit și-a anunțat fanii că s-a retras din marea cursă Eurovision.

Iată care este motivul Irinei:

”…și iar despre Eurovision 2017, selectia națională…

După cum bine știți, anunțam într-o postare anterioară că, în cazul în care comitetul de organizare și membrii juriului ESC vor considera că, e în ordine să merg în etapa urmatoare, voi schimba în totalitate refrenul piesei cu care m-am înscris în concurs, melodic vorbind.
Ei bine, organizatorii nu au avut nimic împotrivă ca eu să-mi continui drumul în această competiție, însă, dat fiind faptul că regulamentul concursului NU PREVEDE posibilitatea SCHIMBĂRII liniei melodice a piesei, asta însemnînd schimbarea radicală a cântecului, modificarea liniei melodice a refrenului nu a fost permisă.
Astfel, am hotărît că cea mai bună decizie în acest caz ar fi să mă retrag din concurs și să merg mai departe cu fruntea sus, cântând muzică bună și melodii originale.

(motivul acestei retrageri nu este nicidecum influențat de postarea unui oarecare concurent care nu a mers mai departe…ba mai mult, nu m-a deranjat deloc ”descoperirea” acestuia…mai devreme sau mai tîrziu oricum aș fi aflat despre această coincidență și decizia ar fi fost aceeași)

Vă multumesc din suflet tuturor pentru încredere, susținere și încurajare. Pentru mine este extrem de important să simt că sunteți cu mine.

p.s.: Sper ca într-o bună zi să ajung să REPREZINT și EU MOLDOVA la EUROVISION…pînă atunci, succes tuturor!”


Distribuie
..