S-a descoperit ADEVĂRUL! Iată CU CE se ocupă Natalia GORDIENKO pe plaja din Cannes! VIDEO

Distribuie

Se pare că Natalia Gordienko este urmărită de succes, asta pentru că interpreta nu stă pe loc în ceea ce priveşte cariera. Artista reuşeşte să evolueze într-un timp scurt şi cu mult fast.

De ceva timp, Natalia se află în unul dintre cele mai frumoase locuri, pe plajele de pe Coasta de Azur. Dacă vă întrebaţi ce face acolo, răspunsul e simplu, îmbină două lucruri importante, odihna şi munca. Artista a ales să plece în Cannes, Franţa, locul care a inspirat-o să facă ceva nou în cariera sa muzicală. Recent, pe pagina sa de facebook a apărut un teaser cu ceea ce urmează să ne bucure Natasha. Este vorba despre un nou videoclip, plin de dispoziţie, caracteristic celui mai cald anotimp, vara. Se pare că frumoasa blondă vrea să redea din nou o atmosferă incendiară cu noul produs muzical pe care urmează să-l lanseze foarte curând. Cu siguranţă clipul şi piesa pe care deja o aşteptăm cu nerăbdare, va fi numai bună de ascultat la petreceri, cluburi, chiar şi în maşină în timp ce mergem spre mare şi distracţie.

#MakingtheVideo #Summertime #comingsoon #Cannes #May2015 #lovemyjob #LoveisintheAir #aHappyDay Thssto @magdadork @dobosamir @iamnegura @mihaelapreda11 @tudorionescu @dnedria @tanya_mogila

Posted by Natalia Gordienko on 22 Aprilie 2015


Distribuie
..