RUŞINE! Şarapova te sperie în costum de baie. FOTO în articol

Distribuie

Pe ternurile de tenis, jucătoarea rusă Maria Sharapova este considerată ca fiind nu numai un adversar de temut, dar şi una dintre cele mai frumoase prezenţe din circuit. Însă, în costum de baie, blonda este departe de perfecţiune.

Maria Sharapova, cea care a devenit de curând campioană la Rolland Garros după ce a învins-o pe românca Simona Halep, şi-a luat vacanţă şi a plecat în Mexic.

Ea se relaxează la Cabo San Lucas, alături de iubitul ei, jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov.

Dacă pe terenurile de tenis şi la diverse evenimente mondene, rusoaica este considerată una dintre cele mai frumoase prezenţe, atunci când aceasta se afişează în costum de baie, situaţia se schimbă radical.

Deşi face sport de performanţă şi ar trebui să aibă un trup foarte tonifiat, lucrurile nu stau aşa.

Maria Sharapova a fost fotografiată în costum de baie în timpul vacanţei ei din Mexic. Are o siluetă foarte frumoasă, însă este plină de celulită pe fund. Pielea ei arată total inestetic, iar privită de la spate Sharapova nu arată deloc bine.

Cât a stat la soare cu iubitul ei bulgar, blonda a cam avut bătăi de cap cu slipul, pe care a tot încercat să-l aranjeze, nemulţumită de felul în care acesta stătea pe ea.

libertatea.ro.


Distribuie
..