Ruşii i-au interzis Selenei Gomez să susţină o serie de concerte. Află motivul

Distribuie

Ruşii i-au interzis Selenei Gomez să intre în ţară pentru a susţine un concert. Oficialii ruşi au refuzat să-i acorde viză artistei pentru ca aceasta să nu susţină discursuri pro gay în timpul show-urilor.

Nu este pentru prima dată când Rusia interzice vizitele artiştilor internaţionali. Asta pentru că, cu ceva timp în urmă Madonna şi Lady Gaga au protestat în timpul concertelor lor de la Moscova şi Sankt Petersburg împotriva legilor anti-gay pe care ţara le are în vigoare.

Selena Gomez avea planificate două concerte în Rusia în zilele următoare, însă acestea au fost anulate după ce artistei i-a fost refuzată aplicaţia de viză. Refuzul vizei este în conformitate cu legile anti-gay care sunt în vigoare în Rusia.

Primul concert Selena trebuia să îl susţină la Palatul de Gheata din Sankt Petersburg pe 23 septembrie, iar apoi pe Stadionul Olimpic din Moscova pe 25 septembrie.

Madonna şi Lady Gaga au concertat în Rusia în anul 2012 şi au promovat relaţiile homosexuale. În rezultat,  Madonna a fost dată în judecată de câţiva activişti ruşi pentru că a promovat homosexualitatea în rândul copiilor.


Distribuie
..