Interpreta Rihanna va juca în cel mai scump lungmetraj european

Distribuie

Rihanna va juca în superproducția „Valerian” a regizorului Luc Besson, ce urmează să fie filmată în Franța, anul viitor.

Rihanna se va alătura astfel în distribuția „Valerian” actorilor Clive Owen și Cara Delevingne. Producţia, care se estimează că va fi cel mai scump lungmetraj european, dispune de un buget de 170 de milioane de euro.

Cel care a făcut anunţul cu privire la distribuţia Rihannei în producţia “Valerian” a fost chiar regizorul Luc Besson, care a scris pe contul său de Instagram cu mare entuziasm: „RIHANNA este în VALERIAN!!!!…și are un rol mare! Sunt atât de încântat!!”.

Nu se știe deocamdată ce rol va deține fiecare dintre actorii anunțați, însă filmul, a cărui lansare este prevăzută în 2017, se inspiră din universul benzilor desenate cu aventurile personajelor Valerian și Laureline, agenți care se deplasează în spațiu și vor să salveze Galaxity, capitala unui imperiu galactic în secolul al XXVIII-lea.

Rihanna, care a lansat până acum 7 albume de studio, care s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, a câştigat opt premii Grammy.

libertatea.ro


Distribuie
..